-
Προετ.
20'
-
Ψήσιμο
5'
-
Έτοιμο σε
25'
-
2 μερίδες
Υλικά
- 200γρ. καβουρμά βουβαλίσιος Ξανθόπουλου (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
- 1 πιπεριά πράσινη (ψιλοκομμένη)
- 8 ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
- 1 μικρό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 3κ.σ ελαιόλαδο
- 4 αυγά
- 100ml γάλα
- αλάτι σε νιφάδες
- πιπέρι μαύρο τριμμένο
Οδηγίες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Bήμα 1: Ετοιμάστε την ομελέτα. Βάλτε τον καρβουμά σε ένα τηγάνι και σοτάρετε για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λίπος του.
Bήμα 2: Προσθέστε το ελαιόλαδο και αφήστε για 1 λεπτό να ζεσταθεί και προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά, τα ντοματίνια και σοτάρετε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να μαραθούν.
Bήμα 3: Βάλτε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και χτυπήστε με ένα σύρμα.
Bήμα 4: Ρίξτε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά την ομελέτα να ψηθεί και να πάρει χρώμα από κάτω. Γυρίστε την με τη βοήθεια ενός πιάτου και κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά.
Bήμα 5: Βάλτε την ομελέτα σε ένα πιάτο και σερβίρετε.
Σημειώσεις
-
Σημείωση μάγειρα:
-
Σημείωση αρθρογράφου: