Κτήμα Μελίδου

Επωνυμία:

Κτήμα Μελίδου

Πόλη:

Σέρρες

Διεύθυνση:

Σιδηρόκαστρο

Τηλέφωνο:

23230-24574

Ιστοσελίδα:

Social:

Πληροφορίες

Οι αμπελώνες της οικογένειας Μελίδoυ, ακολουθώντας την « οινική κουλτούρα », με βαθιά γνώση και αγάπη δημιουργούν αποστάγματα αλήθειας στα οποία αντικατοπτρίζονται η καθημερινότητα, τα πάθη και τα όνειρα της ελληνικής παράδοσης..

Από το Σιδηρόκαστρο Σερρών σε ένα μικρό φυσικό παράδεισο 40 στρεμμάτων σε μια ¨κρυφή κοιλάδα” απαράμιλλης ομορφιάς που διαρρέει ο ποταμός Κρουσσοβίτης, η οικογένεια Μελίδoυ σας καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον πολιτισμό και την ιστορία.

 

Επικοινωνία

Τα προϊόντα μας

 • “Κρυφή Κοιλάδα” Cabernet Sauvignon – Syrah

  0 out of 5

  Ένα εξαιρετικό κρασί, με σύνθετο αρωματικό χαρακτήρα. 

  Tο ιδιαίτερο “Κρυφή Κοιλάδα”, αποτελείται από ένα blend Cabernet Sauvignon και Syrah του 2017, περασμένο από γαλλικά δρύινα βαρέλια.

 • “Λευκή Πόλη” Ροζέ

  0 out of 5

  Απολαυστικά φρέσκια η μύτη όπου ξεχωρίζει εύκολα η αρωματική παλέτα της ώριμης φράουλας, του βατόμουρο και ανανά. Στο στόμα πλούσια δομή, δύναμη και δροσιστική οξύτητα.

 • “Μαύρος Βράχος” Syrah

  0 out of 5

  Περίπλοκη και ισορροπημένη μύτη από γλυκά μπαχαρικά και νότες καπνιστού. Εντυπωσιακή εξέλιξη στο στόμα από πιπέρι, βιολέτα, και ώριμα κόκκινα φρούτα. Μακρά επίγευση που θυμίζει τριμμένο καρύδι και αγριοκέρασο.

  Ο Μαύρος Βράχος έχει αποσπάσει χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό Berliner Wine Trophy το 2017 και το 2019.

 • Λευκή Πόλη – Ασύρτικο

  0 out of 5

  Το χρώμα του είναι κιτρινοπράσινο. Στη μύτη είναι άκρως αρωματικό σε αντίθεση με την ποικιλία του. Στη μύτη αρώματα λεμονιού, ροδάκινου και γκρέιπφρουτ με μικρές υποψίες ορυκτότητας. Στο στόμα δροσιστικό, φρουτώδες με ήπια οξύτητα και λεμονάτη επίγευση.

  Το Ασύρτικο “Λευκή Πόλη” έχει βραβευτεί με χρυσό μετάλλιο σε διεθνή έκθεση το 2015.